Iguals

Emma García fa furor entre els seus seguidors per la seva increïble semblança física amb la seva germana

La presentadora ha compartit una imatge que no ha tardat a vitalitzar-se

Emma García fa furor entre els seus seguidors per la seva increïble semblança física amb la seva germana

MEDIASET ESPAÑA

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Emma García ha deixat molt sorpresos els seus seguidors per l’última imatge que ha compartit. La presentadora de ‘Viva la vida’ ha publicat una selfie al costat de la seva germana petita que ha causat un gran impacte a Instagram per la gran semblança física entre totes dues, especialment en la seva manera de riure.

Notícies relacionades

La periodista va decidir dedicar una publicació a la seva familiar en la qual es veu la meitat del seu rostre, possiblement perquè es tracta d’un rostre aliè als mitjans: «Selfie de germanes. El que t’estimo i t’admiro. Ets pura alegria, germaneta», detalla recalcant la bona relació que tenen. «Caminant sempre juntes», «Mirades que ho diuen tot», «La meva còmplice», són alguns dels ‘hashtags’ que ha afegit.

La imatge no ha tardat a arrasar entre els seguidors de la presentadora de Telecinco que es troba finalitzant les seves vacances en família. Després d’acumular més de 12.000 ‘m’agrades’, alguns rostres coneguts de Mediaset també s’han animat a contestar-li, mentre que molts dels comentaris fan referència al parentiu de totes dues, almenys en el somriure visible en la fotografia.

Temes:

Telecinco