¿Se l’emportarà?

‘Pasapalabra’ torna a sembrar el dubte amb Marco Antonio a una paraula del pot

L’última promoció d’Antena 3 mostra el concursant a punt de completar el Rosco amb gairebé mig minut per davant

‘Pasapalabra’ torna a sembrar el dubte amb Marco Antonio a una paraula del pot
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Si el passat 1 de juliol Pablo Díaz s’emportava el primer pot de la nova etapa de ‘Pasapalabra’, un nou concursant pot estar a punt de seguir els seus passos. Així ho mostra l’última promoció d’Antena 3, en la que Marco Antonio està a una resposta de completar el Rosco del programa.

Notícies relacionades

En el fragment que ja ha començat a anunciar la cadena es pot observar com el participant té ja el Rosco completat i li queda contestar a la lletra H per emportar-se el preuat premi del format, que ja arriba als 238.000 euros. S’hi aprecia que disposa de 29 segons, una quantitat de temps suficient per a una resposta, tal com li aconsella Roberto Leal: «Si vols la llegeixo a poc a poc».

Sota la promesa que l’esmentat moment es produirà ben aviat, quan arribi el moment descobrirem si el concursant aconsegueix emportar-se a casa el premi. No obstant, també hi ha la possibilitat que, tal com va succeir en diverses ocasions amb Pablo en les que Antena 3 va promocionar que es trobava a una paraula, aquest falla, quedant-se a un pas del triomf.