Nova edició

Antena 3 llança la primera promoció de ‘La Voz’ amb el debut de Pablo Alborán i el retorn de Malú

Eva González torna al capdavant de l’exitós format musical

Antena 3 llança la primera promoció de ‘La Voz’ amb el debut de Pablo Alborán i el retorn de Malú
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

L’entreteniment musical continuarà sent un dels pilars d’Antena 3 en els pròxims mesos amb la tornada de ‘La Voz’. La cadena d’Atresmedia ja ha iniciat les promocions de la nova temporada del talent, que comptarà amb Pablo Alborán, Malú, Alejandro Sanz i Luis Fonsi com a ‘coaches’.

En el primer espot oficial es continua prometent un alt nivell d’exigència als participants: «Només els més grans poden arribar fins aquí», avança el vídeo, en el qual es mostra un difícil recorregut a través d’un gratacel fins a arribar a la coneguda butaca vermella del programa.

Notícies relacionades

A continuació, s’avancen les imatges d’alguns dels concursants que provaran sort en aquesta nova temporada. Hauran de convèncer els quatre ‘coaches’ del format, que viurà el retorn de Malú, que no hi participava des de l’etapa de Telecinco, i el debut de Pablo Alborán.

Amb ells, Alejandro Sanz i Luis Fonsi conformen els cantants encarregats de formar els seus equips de participants. Eva González tornarà a posar-se al capdavant del programa en la seva tercera edició a Antena 3, la data d’estrena del qual no s’anuncia en aquest primer avenç, però que tot apunta que es produeixi durant les primeres setmanes de tardor.