Després d’una allau de crítiques

Juanma Castaño aclareix el seu polèmic tuit sobre Ibai Llanos després d’aconseguir la primera entrevista de Messi

El locutor de la COPE va assegurar a Twitter que dir que no entenia aquest fet no era jutjar res

Juanma Castaño aclareix el seu polèmic tuit sobre Ibai Llanos després d’aconseguir la primera entrevista de Messi

TWITTER

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’entrevista que Ibai Llanos ha fet a Leo Messi després de convertir-se en el nou jugador del París Saint-Germain ha generat controvèrsia entre la premsa esportiva. Poc després de conèixer-se aquesta conversa, Juanma Castaño ha publicat un polèmic tuit en el qual reflectia la seva opinió sobre aquest esdeveniment: «Jo no entenc res. Punt. Cadascú que interpreti el que vulgui».

Després de la realització de l’entrevista al futbolista argentí al seu canal de Twitch, Ibai Llanos ha contestar al tuit de Castaño en el seu compte de Twitter sense al·ludir-lo personalment: «Per cert, ni soc periodista, ni vull competir amb la premsa, respecto molt la professió i hi tinc molts amics. Però no puc rebutjar aquestes coses si em conviden, ja ho sento».

Notícies relacionades

El tuit d’Ibai Llanos no va tancar el tema, ja que, posteriorment, Juanma Castaño va voler aclarir el sentit de la primera publicació que va fer a les seves xarxes socials respecte a això després de l’allau de crítiques que va rebre: «Dir que no ho entenc no és jutjar res. És més aviat mostrar la meva ignorància sobre tot el relacionat amb les noves plataformes. Se m’escapa. Tampoc entenc l’art modern i el seu valor és enorme. I moltes més coses. Ibai fa el que ha de fer.

EN ELABORACIÓ