Nou enfrontament

Antonio Maestre i Iker Jiménez discuteixen a les xarxes: «En fantasmades és vostè imbatible»

El periodista i el presentador de ‘Cuarto Milenio’ han protagonitzat una baralla dialèctica a Twitter

Antonio Maestre i Iker Jiménez discuteixen a les xarxes: «En fantasmades és vostè imbatible»
2
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Les xarxes socials han tornat a convertir-se en escenari d’un enfrontament entre dos rostres molt coneguts de la televisió. Les diferències entre Antonio Maestre i Iker Jiménez han sortit a col·lació una vegada més a Twitter, després que el presentador de ‘Cuarto Milenio’ compartís un missatge que ha fet parlar molt. 

Després de fer-se ressò d’una notícia que explicava els motius pels quals es pot esperar que la majoria d’hospitalitzats amb Covid estigui vacunat, ja que l’objectiu dels antídots no és evitar la infecció sinó impedir que es desenvolupin formes greus de la malaltia, Iker Jiménez va escriure unes paraules: «Dec molt tonto. Perquè no ho entenc»

Entre els usuaris que van recolzar aquesta frase es trobava Antonio Maestre. «Sí», va respondre el periodista, opinant d’aquesta forma que el rostre de Mediaset és «molt tonto». Per al·lusions, Iker no es va quedar callat i va replicar amb ironia: «Compte amb els passos zebra si va amb mascareta, senyor Antonio. Ja sap que és contraproduent. Recordo el que una eminència com vostè recomanava a tota la població un 25 de febrer del 20. Com a bon tonto jo l’admiro molt». 

«Per si algú es despista. El meu admirat senyor Antonio i altres de la seva corda, en el moment clau d’aquesta pandèmia, tenien un discurs molt diferent del meu que titllaven d’alarmista», va apuntar el basc, traient pit una vegada més per la seva encertada predicció.

Notícies relacionades

El també conductor d’‘Horizonte’ va fer referència a un missatge que va publicar Maestre durant els primers dies de la pandèmia, quan no es tenia el mateix coneixement que tenim ara sobre la Covid i l’efectivitat de les mascaretes: «És més probable morir atropellat perquè la mascareta per protegir-te es mogui i et tapi els ulls que pel mateix virus». 

La discussió no es va quedar allà i Antonio Maestre va tirar d’hemeroteca: «En les fantasmades és vostè imbatible, mai gosaria fer-li competència. De fet vostè estava a l’abril fent un programa en el qual es deia que els mosquits transmetien el coronavirus. A l’abril», va concloure el col·laborador de programes com ‘La Sexta noche’ i ‘Al rojo vivo’.