El seu últim dia

Paloma Del Río s’emociona en la seva última retransmissió dels Jocs Olímpics amb Almudena Cid: «Només vull donar les gràcies»

Totes dues han viscut un moment emotiu que han compartit a les xarxes socials

Paloma Del Río s’emociona en la seva última retransmissió dels Jocs Olímpics amb Almudena Cid: «Només vull donar les gràcies»
1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Paloma Del Río ha finalitzat la retransmissió dels Jocs Olímpics visiblement emocionada. La periodista ha dit adeu a les olimpíades, ja que possiblement hagi sigut l’última vegada que les retransmeti ja que espera estar jubilada quan se celebren les de París el 2024.

Ha sigut durant aquest diumenge 8 d’agost de matinada quan Paloma es trobava al costat d’Almudena Cid comentant la final per equips de gimnàstica rítmica. A l’acabar, l’exgimnasta ha volgut agrair-li «l’espai que ha donat a l’esport minoritari i femení».

Notícies relacionades

«Gràcies a tu han tingut veu i lloc esports que hem de mirar a les últimes pàgines dels diaris i a què es dedica molt poc temps en els telenotícies. Però tu has donat veu a molts esportistes, i considerem que ets la banda sonora de les nostres vides. Així que gràcies per tot el que ens has donat, el que ens estàs donant i el que espero que ens continuïs donant», li ha dit Almudena mentre era incapaç de retenir les llàgrimes.

La periodista, d’altra banda, tampoc ha pogut contenir l’emoció quan s’ha adreçat al públic que l’ha acompanyat des de les seves primeres olimpíades a Seül 1988: «Aquesta és l’última, tret de sorpreses, retransmissió de gimnàstica olímpica que faré. En dos mesos tenim el Mundial... i em queda la cerimònia. Però tot en aquesta vida comença, tot acaba, i jo he sigut molt feliç fent els Jocs Olímpics. Molt feliç. Mai vaig pensar que estaria en aquestes circumstàncies i només vull donar-li les gràcies a la gent per tot el carinyo que em fa arribar. Si alguna cosa ha valgut l’esforç, endavant».