A 'VIERNES DELUXE'

Leticia Sabater prepara una docusèrie en televisió i plataformes de ‘streaming’ sobre la seva vida: «Hi haurà sorpreses»

Leticia Sabater va anunciar a ‘Viernes Deluxe’ el desenvolupament d’una docusèrie sobre la seva vida personal i professional

Leticia Sabater prepara una docusèrie en televisió i plataformes de ‘streaming’ sobre la seva vida: «Hi haurà sorpreses»
1
Es llegeix en minuts
Carlos Lourenço

Viernes Deluxe va entrevistar ahir a la nit Leticia Sabater minuts abans de finalitzar el programa. Tot just posar el peu al plató, els col·laboradors li van preguntar sobre uns diversos rumors que resulten ser certs: realitzarà una sèrie documental com la de Rocío Carrasco i la que s’està preparant sobre Anabel Pantoja.

Durant l’entrevista prèvia fora de càmera, no va fer menció a aquest tema pel següent motiu: «No ho he explicat en la prèvia perquè abans de la Covid ja m’ho van proposar, però el vam aturar. La setmana passada em van tornar a insistir. La faré», va assegurar.

«Serà una sèrie sobre la meva vida personal i professional», va seguir. Els col·laboradors del Deluxe van preguntar on veurà la llum aquesta sèrie: «¿A YouTube?, ¿a Only Fans?». L’entrevistada va manifestar el seu rebuig d’aquestes dues opcions i va deixar en l’aire on s’emetrà.

Notícies relacionades

«No puc dir gaires coses perquè hi estem treballant. Ens estem plantejant què traurem i què no. Més tard s’oferirà a les plataformes i a les cadenes i s’haurà de decidir qui la compra». També ha avançat que no serà de producció pròpia, sinó que tirarà endavant gràcies a inversors que volen que el projecte tingui futur.

Abans de deixar el tema, l’expresentadora ha afirmat: «Hi ha moltes coses que la gent no sap de mi, hi haurà sorpreses».