Amb Inés Paz

TVE ja promociona ‘Días de verano’, el programa que substituirà Jesús Cintora

El nou espai temporal s’estrenarà quan acabin els Jocs Olímpics

TVE ja promociona ‘Días de verano’, el programa que substituirà Jesús Cintora
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ja ha començat a promocionar ‘Días de verano’, el nou espai que substituirà ‘Las cosas claras’. L’espai de Jesús Cintora es va acomiadar la setmana passada dels espectadors després que la cadena el cancel·lés. Aquest nou programa servirà de pont fins que arribi el substitut definitiu, un nou magazín no informatiu que conduirà Ion Aramendi, com va informar YOTELE en exclusiva.

Notícies relacionades

‘Días de verano’ començarà la seva emissió quan els Jocs Olímpics de Tòquio acabin el 8 d’agost. El programa estarà presentat per Inés Paz, que fins ara formava part de l’equip de ‘Liarla Pardo’ a La Sexta. La periodista torna a la cadena després d’haver sigut copresentadora de ‘La mañana de La 1’ amb Mariló Montero i la seva substituta entre 2012 i 2013.

Tot i que no detallen els continguts del programa, en la promoció que ha llançat la pública, Paz avança: «Venen dies de sol, dies d’aigua fresca, de llimonada, però d’una altra manera. Dies per entretenir-nos sense perdre el somriure. Facis el que facis serem al teu costat en aquests dies d’estiu».

Temes:

TVE