Clara favorita

Carmen Farala es corona guanyadora de la primera edició de Drag Race España

La ‘drag queen’ es va imposar a les seves contrincants, Killer Queen i Sagitaria

Carmen Farala es corona guanyadora de la primera edició de Drag Race España
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carmen Farala es va coronar ahir com la superestrella ‘drag’ d’Espanya. La ‘drag queen’ es va convertir en la guanyadora de la primera edició de Drag Race España que ha emès Atresplayer Premium. Farala es va imposar a Killer Queen i Sagittaria, les altres dues aspirants finalistes, després de diversos reptes.

Notícies relacionades

El primer maxirepte al qual es van enfrontar consistia a fer una coreografia de la cançó de RuPaul (presentador de la versió original del format) ‘U wear it well’. Però la decisió final del jurat format per Javier Ambrossi, Javier Calvo i Ana Locking es va produir després que les aspirants apareguessin amb els seus últims ‘looks’ interpretant un ‘play back’ de ‘La gata bajo la lluvia’, de Rocío Durcal

«M’agradaria veure en Carmen algun error, perquè en l’error està l’encant», va apuntar Locking. No obstant, Farala es va emportar la corona després de culminar la seva gran trajectòria en el concurs. La ‘drag’ sevillana ha sigut en tres ocasions guanyadora de la setmana i mai ha hagut d’enfrontar-se al ‘lipsync’ a vida o mort per assegurar la seva permanència. Després d’haver superat tota mena de proves d’interpretació, improvisació, de costura o de comèdia, la ‘drag’ va aconseguir el premi final de 30.000 euros.

Temes:

Drag Race