A ‘Ya es mediodía’

Rosa Benito respon a Jorge Javier després d’acusar-lo d’intentar boicotejar el ‘Deluxe’

La col·laboradora va intentar que Amador Mohedano no concedís una entrevista al programa del seu excompany

Rosa Benito respon a Jorge Javier després d’acusar-lo d’intentar boicotejar el ‘Deluxe’
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La relació entre Rosa Benito i l’equip de ‘Sálvame’ és més tirant que mai. Uns dies després d’arremetre contra el programa per haver «destrossat durant anys» la seva filla, la col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ confessava el seu intent perquè Amador Mohedano no concedís l’entrevista que tenia tancada amb el ‘Deluxe’ per a divendres passat. «Penso que no és el moment que s’assegui, l’hi vaig fer saber». 

Unes paraules que no li van provar gens bé a Jorge Javier Vázquez. En el tram final de l’entrevista a Amador Mohedano en l’espai nocturn de Telecinco, el presentador va llançar un dard a la seva excompanya: «T’agraïm especialment que t’hagis assegut aquí aquesta nit, sense fer cas a la crida que ha fet avui Rosa Benito en el seu programa». 

«Una crida molt lletja, Rosa, amb un programa per al qual has treballat. Crec que de vegades ens parles amb un menyspreu que a mi particularment em dol», va afegir Jorge Javier, abans de recordar que ella participa habitualment en televisió sense que ningú l’hi impedeixi: «Quan va a ‘Ya es medioadía’, ¿de què parla? De la docusèrie, de Rocío Carrasco, d’Amador Mohedano... És la llei de l’embut, l’ample per a mi i l’estret per a la resta del món». 

Amb ironia, el presentador li va donar les gràcies «pel cop de mà que ens has donat avui, en un programa just d’aquesta cadena». «És molt bonic que, a les dues del migdia, li diguin al protagonista principal de l’entrevista que ha estat tres hores, que enviï el programa a pastar fang. ¿Què hauríem fet?», es va preguntar per concloure entre rialles: «Doncs, Rosa Benito, hauríem tirat endavant malgrat tu». 

Rosa Benito demana disculpes

Notícies relacionades

La resposta de Rosa no ha tardat a arribar. Aquest dilluns a ‘Ya es mediodía’, la tertuliana ha fet marxa enrere i ha reconegut que no va estar encertada amb les seves paraules. «Li tinc moltíssim carinyo al Jorge. Sempre que m’he assegut amb ell, m’he vist molt protegida. M’ha donat molta seguretat, quan he hagut d’anar a un ‘Deluxe’ he anat amb por o respecte», ha començat dient. 

«Potser no van estar bé les formes. Vaig dir que no era el moment perquè anteriorment havia tingut una conversa amb l’Amador», ha explicat la Rosa, que ha assegurat que ho hagués dit «de qualsevol altre programa o revesta». «Potser em vaig passar en el sentit de com ho vaig dir. Vull demanar perdó. Darrere d’un programa hi ha molta gent amb famílies», ha finalitzat.