Exclusiva YOTELE

La reacció d’Antena 3 al nou moviment de Telecinco amb la final de ‘Supervivientes’

Atresmedia té clara la seva estratègia amb ‘La voz kids’ i es planteja aprofitar dijous per al seu llançament més potent de l’estiu

La reacció d’Antena 3 al nou moviment de Telecinco amb la final de ‘Supervivientes’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’actual edició de ‘Supervivientes’ serà recordada com la que més canvis de programació ha hagut de suportar per part de Telecinco. Després de perseguir ‘Mask singer’, la cadena de Mediaset ha decidit programar la gran final d’aquest ‘reality’ per primera vegada en divendres per torpedinar el desenllaç de ‘La voz kids’ a Antena 3. 

Aquest nou canvi de programació, que ha fet enfadar fins i tot els més fidels seguidors del programa, implicarà gairebé amb total seguretat que Jorge Javier Vázquez s’absentarà en l’últim programa d’aquesta temporada i no podrà presentar-lo, al estar ja compromès amb la seva funció de teatre a Barcelona. 

Notícies relacionades

Així les coses, a Atresmedia es mostren disposats a reaccionar davant aquests moviments. Segons ha conegut en exclusiva YOTELE, el grup té sobre la taula la possibilitat d’aprofitar que la final de ‘Supervivientes’ no se celebrarà dijous 22 per llançar ‘Inocentes’, la seva nova gran aposta de ficció d’origen turc, que pretén ocupar el buit de l’exitosa ‘Mujer’.

Sobre la final de ‘La voz kids’, Antena 3 no es planteja moure-la de la seva ubicació prevista, el divendres 23 de juliol, ja que es considera que el ‘talent’ infantil té un públic fidel que no l’abandonarà en el seu desenllaç.