Desemmascarada al costat de Pepe Reina

‘Mask Singer 2’ també sorprèn amb la família reial: María Zurita era Dragona

La cosina germana del Rei Felip VI va deixar descol·locats els investigadors i l’audiència al llarg de les seves diferents actuacions

‘Mask Singer 2’ també sorprèn amb la família reial: María Zurita era Dragona

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Una integrant molt coneguda de la família del Rei també es trobava sota d’una de les màscares de la segona edició de ‘Mask Singer’. El format d’Antena 3 i Fremantle ha tornat a sorprendre després de desemmascarar María Zurita, cosina de Felip VI, que es trobava sota del personatge de Dragona en aquesta setena gala.

La filla de Margarita de Borbó, germana del rei emèrit Joan Carles I, va aconseguir deixar descol·locats els investigadors i l’audiència al llarg de les seves diferents actuacions. De fet, els Javis, Paz Vega i José Mota van pensar que darrere d’aquesta màscara hi podria haver famoses tan dispars com Estefanía de Mònaco, Rozalén, Helen Lindes o Adriana Ugarte.

Notícies relacionades

El món de l’esport també va ser present en la setena gala de ‘Mask Singer 2’. Després de conèixer-se que José Manuel Calderon era el Gos, Pepe Reina, porter de futbol i campió del món amb la selecció espanyola de futbol el 2010, va actuar al format d’Antena 3 i Fremantle sota la màscara de Pingüí, la primera màscara convidada d’aquesta edició.

L’actuació del cordovès arriba després que també fos molt present en les teories dels investigadors al llarg de les dues edicions de ‘Mask Singer’, tot i que sense gaire encert. En aquesta ocasió, José Mota va ser l’únic que va encertar en les seves apostes, ja que Los Javis i Paz Vega creien que era David Muñoz (Estopa), Andrés Iniesta i Jorge Cadaval (Los Morancos).