Bona experiència

Daniel Muriel explica la seva experiència treballant amb José Luis Moreno

L’actor ha assegurat tenir bon record dels seus treballs amb el productor

Daniel Muriel explica la seva experiència treballant amb José Luis Moreno
1
Es llegeix en minuts

Des de la detenció fa uns dies de José Luis Moreno per un presumpte delicte d’estafa, blanqueig de capitals i pertinença a una organització criminal, han sigut molts els rostres coneguts que han parlat sobre les seves experiències amb el productor. Ara, ha sigut el torn de l’actor Daniel Muriel, que durant anys ha treballat al costat de Moreno.

«És que prefereixo no parlar del tema. La seva família és com família meva, llavors prefereixo no entrar-hi. Jo sempre he tingut bona relació amb ell, a mi sempre m’ha tractat meravellosament i li tinc moltíssim carinyo. Va ser una de les primeres persones que em va donar feina, durant molt va confiar en mi».

Notícies relacionades

A més, Muriel ha volgut mostrar públicament el seu agraïment: «Sempre estaré eternament agraït. Tampoc et podria dir una cosa negativa», assegurava a la sortida del teatre on assajava ‘Anfitrión’, la seva pròxima obra.

Però no només de Moreno ha parlat l’actor. També ha compartit amb les càmeres com de bonica li està semblant la paternitat: «La veritat és que contentíssims, ha fet un anyet ja Mérida i molt guai. Me’n vaig a veure com dorm, que ja està dormint».