A ‘El programa del verano’

Rocío Flores reacciona al debut de la seva mare a ‘Sálvame’: «No posaré en joc la meva salut»

La filla de Rocío Carrasco s’ha pronunciat sobre el fitxatge de la seva mare pel programa de les tardes de Telecinco

Rocío Flores reacciona al debut de la seva mare a ‘Sálvame’: «No posaré en joc la meva salut»
2
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Rocío Carrasco es va convertir en l’absoluta protagonista de ‘Sálvame’ durant la tarda d’aquest dimecres, 7 de juliol. La filla de Rocío Jurado va acudir a plató per veure’s les cares amb els seus companys i per revelar que serà la defensora de l’audiència amb la secció ‘Hable con ella’, paper amb el qual torna al mitjà televisiu. «Estic contenta per tenir ganes de treballar. Feia temps que no les tenia», va confessar davant Jorge Javier Vázquez

Sobre el seu debut s’ha pronunciat aquest matí Rocío Flores a ‘El programa del verano’. L’espai matinal ha recollit un fragment en el qual la seva mare parlava sobre la frase «no té cony», pronunciada per ella mateixa en el seu documental amb referència a Olga Moreno i posteriorment utilitzada per Antonio David per atacar-la a ‘Supervivientes’ amb un missatge velat. «No el té», va reiterar Carrasco aquest dimecres, evitant entrar de ple en una nova polèmica.

«Que no té cony», matisava Joaquín Prat en el seu programa, per si quedava algun dubte, davant Rocío Flores. «No torno a passar per això», ha respost la col·laboradora del magazín, afirmant que «bastant malament ho he passat amb aquest tema i bastant malament ho continuo passant». «No em vull veure en la tessitura que, cada vegada que es donin declaracions, hagi de contestar», ha afegit amb la veu entretallada. 

Flores, que considera que sempre ha respectat «el que ha dit cada persona», ha llançat un missatge contundent: «Que cadascú faci amb la seva vida el que vulgui. Almenys, que ara se’m respecti a mi en la decisió que estic prenent». Malgrat el seu salt als mitjans com a tertuliana d’‘Ana Rosa’ i ‘Supervivientes’, ha afirmat que vol mantenir-se al marge en els temes referents a la seva família

Notícies relacionades

«Sempre he anteposat a tothom i ara em vull centrar en mi, en la meva pau mental i en la meva tranquil·litat. No posaré en joc una altra vegada la meva salut per aquestes coses», ha explicat a ‘El programa del verano’, on ha sigut preguntada per una possible trobada amb la seva mare pels passadissos de Mediaset. «La trobada no es produirà, però no perquè jo hagi demanat no coincidir amb ella en les productores o a la cadena», ha aclarit. 

«Per a mi això no és un joc, aquestes coses em fan mal i ja bastant porto i he portat com per tornar una altra vegada», ha conclòs Rocío per evitar respondre a les preguntes dels seus companys. 

Temes:

Sálvame