Ja disponible

Flooxer llança aquest dijous ‘Rabia’, el seu ‘game show’ protagonitzat per ‘influencers’

Els tres primers episodis de la continuació de ‘Comando Squad’ ja estan disponibles

Flooxer llança aquest dijous ‘Rabia’, el seu ‘game show’ protagonitzat per ‘influencers’
2
Es llegeix en minuts

Uns dies després del llançament de ‘La reina del pueblo’, Flooxer estrena aquest dijous una altra de les seves apostes per a l’estiu: ‘Rabia: la maldición del lejano oeste’. Es tracta de la continuació de ‘Comando Squad’, que després de quatre temporades adquireix una identitat pròpia amb novetats per sorprendre els espectadors. 

Els primers tres capítols d’aquest ‘game dhow’ podran veure’s al canal de contingut jove d’Atresmedia, disponible a Atresplayer, des d’aquest mateix dijous. Els quatre últims arribaran el pròxim 15 de juliol, com informa el grup en una nota de premsa. 

‘Rabia’, produït en col·laboració amb Youplanet, és un joc de rol immersiu basat en un ‘reality’, amb una introducció ficcionada per situar l’espectador i desencadenar l’inici de la partida. ‘La maldición del lejano oeste’ proposa de nou un joc d’estratègia que barreja telerealitat, suspens i investigació; en aquesta ocasió, en un ambient inspirat en les pel·lícules western.

Els protagonistes del format seran alguns dels creadors de contingut més destacats i influents del moment en xarxes socials i plataformes digitals: Widler Soldier, Ángela Mármol, Sieteex, Krufy, Guillem Viladoms, Lidia Rauet, Atack3000, Andrea Mengual, YosoyPlex, Álex Segura i YosoyJavi. A més, la sèrie comptarà amb un cameo sorpresa.

Així és ‘Rabia: La maldición del lejano oeste’

Notícies relacionades

Han passat mesos des que es van escapar de la maledicció en aquell sinistre hotel gallec, quan onze nous ‘influencers’ responen a la trucada d’un famós personatge per passar un cap de setmana al seu nou ranxo. Tot apunta que serà una gran festa increïble, però al travessar el pont, la limusina que els transporta es converteix en un vell carruatge de cavalls que els condueix a un poblat western.

Sense saber-ho, han caigut en la trampa i ara tornen a estar sota l’influx de la maledicció de Rabia. Un serà la bèstia assassina i la resta haurà de trobar-la i acabar amb ella abans que ella acabi amb tots ells. L’espectador se sentirà dins del joc intentant descobrir, igual com els seus protagonistes, qui s’amaga rere la bèstia. Aquesta nova entrega comptarà, a més, amb desconcertants successos plens de misteri, estratègia i girs inesperats.

Temes:

Atresmedia