Vuit famosos nous

Toñi Moreno, Mario Vaquerizo i Rosa Benito també participaran a ‘Los miedos de...’ a Telecinco

La cadena ha anunciat nous personatges per a aquest format que encara no s’ha estrenat

Toñi Moreno, Mario Vaquerizo i Rosa Benito també participaran a ‘Los miedos de...’ a Telecinco
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Telecinco sembla que confia en ‘Los miedos de...’, un nou ‘docureality’ que Mediaset produeix juntament amb Warner i en què els famosos hauran de fer front a les pors que no els deixen avançar en el seu dia a dia. Després d’anunciar un primer càsting amb vuit cares conegudes, la cadena ha inclòs vuit famosos més a la llista.

Les presentadores Toñi Moreno i Elsa Anka; el cantant i ‘showman’ Mario Vaquerizo; la col·laboradora de televisió Rosa Benito; el torero Víctor Janeiro, i els cantants Melody i els germans Juan i Toñi Salazar s’uneixen al planter de famosos de totes les índoles.

Notícies relacionades

Les primeres entregues de ‘Los miedos de...’ també comptaran amb l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes; la model i exparella de Bertín Osborne, Fabiola Martínez; el presentador Carlos Sobera; les periodistes Lydia Lozano, Chelo García Cortés i Cristina Tárrega; el bailaor Antonio Canales; l’actriu Loles León; el col·laborador, escriptor i guionista Boris Izaguirre, i la cantant La Terremoto de Alcorcón.

El programa, de què no s’han revelat gaires més dades, comptarà amb experts per supervisar les experiències dels famosos. Segons avança el grup en una nota, tots ells «comptaran amb el recolzament anímic d’una persona de la seva confiança, que els acompanyarà durant la travessia emocional que portaran a terme al programa».

Temes:

Telecinco