Taxatiu

Risto, després de les paraules de José Luis Moreno a ‘Todo es verdad’: «Ningú s’aprofita de la seva popularitat»

El productor va intervenir aquest dimarts en el programa nocturn de Cuatro a través d’una trucada

Risto, després de les paraules de José Luis Moreno a ‘Todo es verdad’: «Ningú s’aprofita de la seva popularitat»
2
Es llegeix en minuts

‘Todo es verdad’ va aconseguir parlar aquest dimarts amb José Luis Moreno a través d’una trucada. L’‘spin off’ nocturn de ‘Todo es mentira’, presentat per Risto Mejide i Marta Flich, es va posar en contacte amb el famós productor perquè respongués a una sèrie de preguntes relacionades amb la seva presumpta implicació en el cas Titella. L’empresari, que la setmana passada va ser detingut i posat en llibertat sota fiança per suposats delictes d’estafa i blanqueig de capitals, va atendre el programa de Cuatro amb aparent tranquil·litat

«Estic bé. Com et pots imaginar, davant una cosa d’aquest tipus i amb el secret de sumari no et puc dir res. En el moment que sàpiga on soc i com estic, ja que no ho faré per telèfon, aniré allà com he fet sempre», va començar dient Moreno, que a poc a poc es va anar deixant anar i va llançar un missatge als confidents de l’‘operació Titella’ que han parlat amb l’espai: «Ells tindran la seva veritat i jo la meva. La veritat real se sabrà quan la llei digui què ha passat, com ha passat i on hi ha possibilitats de delicte»

Tot i que al principi va reconèixer que està «tranquil» referent a la seva situació, més endavant va confessar que sent certa inquietud: «No pots estar tranquil perquè hi ha un enrenou com si fos la fi del món. No es pot estar tranquil perquè ets una persona popular, que fa un munt d’anys que treballa. Això per a mi és una sorpresa espectacular». 

La conversa amb la redactora de ‘Todo es verdad’ es va torçar després que aquesta li preguntés pels diners «procedents del narcotràfic» que hauria utilitzat per finançar les seves sèries. «¡Mare meva!», va exclamar Moreno, que va frenar en sec la periodista: «Et demanaré, amb tot el respecte i amb tota complicitat amb una professional, que no insisteixis». Així mateix, va remarcar que mai ha demanat «un crèdit a un banc que no hagi existit». 

Notícies relacionades

«El que m’ha fet més mal és que utilitzin la popularitat d’una persona en un moment difícil per no respectar les regles mínimes del joc, que són el respecte a una persona i la presumpció d’innocència. Agraeixo als que m’han donat suport i als que no, allà les seves consciències», va afegir l’empresari.

Van ser aquestes últimes declaracions les que Risto no va voler deixar passar per alt. «Cal aclarir que aquí ningú s’està aprofitant de la popularitat de ningú», va apuntar el presentador de Mediaset abans d’afegir: «Estem reflectint el que hi ha en una interlocutòria en el que, sense dir si el senyor Moreno és més o menys famós, i sense faltar al respecte a ningú, se’l cita directament com a líder d’una presumpta estructura dividida en cèl·lules que opera a nivell internacional». «Nosaltres reflectim aquesta interlocutòria. És el jutge el que posa el seu nom en negre sobre blanc. Nosaltres ens dediquem a investigar, que és també la nostra feina en aquest programa», va sentenciar.