A la seva visita a ‘El Hormiguero’

María Hervas revela que va espiar Emma Stone en un lavabo de Nova York: «Estic quedant com una boja»

L’actriu va anar per primera vegada al programa per parlar d’‘El cover’, l’opera prima de Secun de la Rosa

María Hervas revela que va espiar Emma Stone en un lavabo de Nova York: «Estic quedant com una boja»

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

María Hervás va anar dilluns passat a ‘El Hormiguero’ per presentar ‘El cover’, la primera pel·lícula dirigida per Secun de la Rosa en què ella apareix. La primera visita de la polifacètica actriu va deixar diversos grans moments gràcies a les anècdotes que ella mateixa va explicar, com, per exemple, la vegada en què va espiar Emma Stone en persona en un lavabo de Nova York.

Tot va passar quan la intèrpret i una amiga van anar a veure la banda de Woody Allen en un hotel. «Ens asseiem a uns 50 centímetres d’ell mentre netejava el clarinet. També hi havia aquella nit Emma Stone i Andrew Garfield, que en aquell temps eren parella», va recordar Hervás, mentre Pablo Motos apuntava que els dos havien estat de visita al programa en aquell temps.

Notícies relacionades

«En un moment donat, Emma va anar al bany i la vaig seguir. Jolin, estic quedant com una boja i no em contractarà ningú», va dir avergonyida, tot i que després va continuar: «Jo admiro molt la gent. Quan veig talent m’encanta. Vam estar tota la nit mirant-los. No ens quedava ni un duro, sopar allà era molt car i ens estàvem morint de la gana. Ella havia demanat un plat de pasta que no es menjava. I nosaltres: “Vinga, Emma, menja-te’l o te’l prenem, tia”», va confessar mentre Motos esclatava a riure.

«En una pausa, ella es va aixecar i se’n va anar al lavabo. En la meva defensa, he de dir que jo també em feia pipí. No vaig ser tan boja. Vaig arriba-hi i no hi havia ningú i vaig intuir que seria dins d’un dels lavabos. Llavors, em vaig ajupir per instint per veure-la per sota de la porta i tenia els peus amb unes sabates de saló que sempre recordaré. I tenia els peus posats cap a dins, em va semblar súper ‘cute’», va explicar Hervás. «Sort que no et va obrir en aquell moment la porta i et va enxampar allà mirant», va afegir el presentador.

Temes:

El hormiguero