Al barri de Lavapiés

‘Late motiv’ puja aquesta setmana a un terrat per acomiadar la seva sisena temporada

El programa d’Andreu Buenafuente emetrà dues entregues especials el dimecres 7 i el dijous 8

‘Late motiv’ puja aquesta setmana a un terrat per acomiadar la seva sisena temporada
1
Es llegeix en minuts

‘Late motiv’ torna a canviar d’escenari. Després d’emetre’s des d’un búnquer, des de casa i fins i tot des d’un càmping, el programa acomiadarà la seva sisena temporada des d’un terrat del madrileny barri de Lavapiés. Andreu Buenafuente es posarà al capdavant de dues entregues especials titulades ‘Late motiv, una tontería como una casa’ que s’emetran el dimecres 7 i el dijous 8 de juliol a les 23.00 hores.

Eva Soriano, Raúl Cimas o Pere Aznar, així com altres col·laboradors habituals, acompanyaran el presentador al terrat per parlar dels seus inicis i repassar els millors moments de la temporada. 

Notícies relacionades

Segons informa Movistar+, la música estarà molt present al terrat principal i també al de davant amb la banda del programa, Pancho Varona o Muchachito Bombo Infierno. Tots protagonitzaran alguns dels moments més divertits i especials d’aquests dos programes.

«Ens traslladem al lloc que fa 30 anys va inspirar Buenafuente per crear El Terrat», explica la plataforma en una promo. El programa, que pretén «tornar als orígens», comptarà a més amb un dron que mostrarà algunes vistes aèries de la ciutat. 

Temes:

Late motiv