El substituirà ‘La Roca’

Cristina Pardo tanca ‘Liarla Pardo’ revelant els polítics que no han atès al programa

La periodista va tancar una etapa al capdavant del magazín del cap de setmana per agafar les regnes de ‘Más vale tarde’

Cristina Pardo tanca ‘Liarla Pardo’ revelant els polítics que no han atès al programa

laSexta

1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

‘Liarla Pardo’ va tancar ahir les seves portes. El programa que presenta Cristina Pardo a La Sexta va dir adeu per rebre a partir del setembre ‘La Roca’, el nou magazín del cap de setmana de La Sexta que conduirà Nuria Roca. Per la seva banda, Pardo agafarà les regnes de ‘Más vale tarde’ juntament amb Iñaki López en substitució de Mamen Mendizábal.

Com que es tractava de l’últim programa, la presentadora va voler confessar una cosa als espectadors: «Mira, ho diré. En aquest programa hi ha partits que no m’atenen mai». «Per exemple, la direcció del PSOE a Ferraz, mai», va expressar davant la sorpresa d’Antonio Miguel Carmona, un dels tertulians. «Els barons sí, però la direcció mai», matisava.

Notícies relacionades

«¿La direcció de Podem? Mai. ¿Echenique? Mai. Ningú. La direcció de Podem no m’ha atès mai, ningú», es va queixar la conductora, amb l’esperança que la situació canviï en el seu salt al diari: «Ara tinc de dilluns a divendres per donar la xapa. Malament se’ns ha de donar que no els vagi bé cap dia».

D’altra banda, la periodista es va acomiadar entre llàgrimes dels espectadors: «Sembla que me’n vaig al carrer... I home, noho sé, me’n vaig a un programa de dilluns a divendres», va comentar netejant-se les llàgrimes. Pardo va demanar «perdó pels errors comesos, els pateixo jo més que ningú» i va recordar emocionada: «Els inicis van ser durs, però jo aquí he sigut molt feliç». «Me’n vaig sentint que se m’ha estimat molt i bé. Això és dificilíssim en un lloc de treball i jo vull que la gent que ha treballat amb mi hagi sentit el mateix», afegia.