A ‘Antena 3 Noticias’

Vicente Vallés es posa crític amb Ayuso pel lloc a Toni Cantó: «El que es coneix com un xiringuito»

El presentador no va tenir objeccions en definir així la criticada Oficina de l’Espanyol que dirigirà l’ex de Ciutadans

Vicente Vallés es posa crític amb Ayuso pel lloc a Toni Cantó: «El que es coneix com un xiringuito»
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Fa només uns mesos, Toni Cantó sortia de Ciutadans després de la patacada electoral de la formació i anunciava la seva sortida de la política. No obstant, poc després desembarcava en el Partit Popular, on ja té un lloc en el Govern d’Isabel Díaz Ayuso: serà l’encarregat de l’anomenada ‘Oficina de l’Espanyol’, una nova organització creada per la presidenta de la Comunitat de Madrid.

Aquesta dependrà de la Conselleria de Cultura, Turisme i Esport i tindrà per objectiu «fomentar l’espanyol». L’anunci ha irritat i ha provocat nombroses crítiques cap a l’ex de Ciutadans i cap a Ayuso. Tal és el cas de Vicente Vallés, que en aquesta ocasió criticava durament la popular.

Notícies relacionades

«Toni Cantó va decidir abandonar Ciutadans fa algunes setmanes. Es va acostar al PP fins a formar part de la llista d’Isabel Díaz Ayuso per a les eleccions del 4 de maig, tot i que els tribunals no l’hi van permetre al no complir amb tots els requisits exigits», va començar dient el presentador, que sol fer aquest tipus d’anàlisi en el seu informatiu.

«Cantó es va quedar despenjat, però avui el PP li ha trobat un lloc com a recompensa. En realitat ha creat un lloc específicament per a Cantó, un despatx que no existia», afirmava. «Ayuso ha posat en marxa un nou càrrec per promocionar Madrid com a capital europea de la llengua espanyola», i deia amb sorna: «Com si tal cosa fos necessària». El presentador d’‘Antena 3 Noticias’ no es va tallar: «És el que en política se sol conèixer com un xiringuito».