Ahir a ‘El Hormiguero’

Pablo Díaz revela el que li treu Hisenda del premi de ‘Pasapalabra’ i de què ha viscut mentre era en el concurs

El concursant va ser el convidat del programa en aquest especial que es va produir just després que completés el ‘rosco’

Pablo Díaz revela el que li treu Hisenda del premi de ‘Pasapalabra’ i de què ha viscut mentre era en el concurs
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Pablo Díaz va fer història a l’emportar-se ahir el premi de ‘Pasapalabra’. El concursant, que acumulava 260 programes, va aconseguir completar el ‘rosco’, pel qual Antena 3 el va premiar a més amb un especial de ‘El Hormiguero’ amb ell com a convidat.

El participant va explicar en el programa de Pablo Motos quina va ser la seva reacció al comprovar que s’estava emportant el premi milionari: «A l’escoltar la primera volta vaig pensar que les sabia totes, i vaig sentir com que se m’adormien les mans, vaig començar a hiperventilar. Una sensació increïble», va expressar.

Tot i que ahir va aconseguir encertar-les totes, en unes dotze ocasions més ha estat a una lletra de guanyar el premi: «Recordo, sobretot, la del general cartaginès, amb el qual em vaig confondre, però el no haver-lo guanyat allà va fer que guanyés avui i tenir 600.000 euros més».

Per aconseguir semblant gesta, el Pablo va haver d’anar a totes: «Tenia tres maneres d’estudiar. Una era veure’m els ‘roscos’ antics perquè algunes paraules es repeteixen. Des del 2010 els he vist tots fins al 2020 i apuntava les paraules difícils. També estudio el diccionari, l’obro, subratllo les paraules que podrien sortir», va explicar el Pablo, que també utilitzava una app per endevinar paraules que li va aconsellar un «exguanyador del programa».

Notícies relacionades

Després de tant temps en el concurs, el Pablo portava acumulats 220.00 euros que finalment no veurà «perquè quan t’emportes el premi no t’emportes l’altre». Pablo Motos va voler saber llavors quina ha sigut la seva font d’ingressos durant tot aquest temps, a la qual cosa va respondre: «He viscut de Twitch, i així anava mes a mes. Sobrat no, però guanyava un petit sou per viure, una mica menys de 1.000 euros, això depèn dels subscriptors i en dec tenir uns 400». A més, va confessar que Hisenda li treu «828.000 euros d’impostos», per la qual cosa ell es queda amb «un milió net».

L’altre premi que es va emportar el Pablo va ser la relació amb la seva actual parella: «A ‘Pasapalabra’ vaig conèixer la meva nòvia. Sabia qui era d’abans, però ens vam conèixer en persona perquè va venir a una cadira blava. M’emporto primer això i després ja el premi», va comentar orgullós.

Temes:

Pasapalabra