No ha declarat

José Luis Moreno queda en llibertat amb una fiança de tres milions d’euros

El productor ha abandonat l’Audiència Nacional després d’acollir-se al seu dret de no declarar

José Luis Moreno queda en llibertat amb una fiança de tres milions d’euros
1
Es llegeix en minuts

El productor José Luis Moreno ha quedat en llibertat amb una fiança de tres milions d’euros aquest mateix dijous després que la Fiscalia ho sol·licités al jutge Ismael Moreno. Després de la seva detenció dimarts passat per organització criminal, estafa, blanqueig i alçament de béns, entorn de les 15.30 hores d’avui ha abandonat les instal·lacions de l’Audiència Nacional i haurà d’abonar aquesta quantitat de diners abans del pròxim dia 8 de juliol.

Notícies relacionades

La seva posada en llibertat es produeix després que la Fiscalia sol·licités al jutge determinar una fiança a Ismael Moreno. Durant el matí de dijous, poc abans d’aquesta decisió, l’empresari havia passat a disposició judicial i s’ha acollit al dret a no declarar.

Altres involucrats en aquesta trama, que afecta 46 persones per estafes de més de 50 milions d’euros, també han acudit avui a l’Audiència Nacional,Marta Dillet i Antonio Aguilera, també han pogut optar a acollir-se a la llibertat sota fiança, la primera de 200.000 euros i el segon de 10.000. Juntament amb ells, Javier Villalba, s’ha sol·licitat la seva llibertat mentre es revisen possibles causes pendents amb la justícia.