Xarxes socials

Karmele Marchante ataca José Luis Moreno després de la detenció del productor: «Li desitjo el pitjor»

L’excol·laboradora de ‘Sálvame’ llança un clar missatge al ventríloc a les seves xarxes socials

Karmele Marchante ataca José Luis Moreno després de la detenció del productor: «Li desitjo el pitjor»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts

La detenció de José Luis Moreno continua generant tota mena de reaccions dins i fora del panorama televisiu. Una de les més dures ha sigut la de Karmele Marchante, que ha llançat un contundent missatge en el seu compte oficial de Twitter en el qual assegura que «tota la professió ens alegrem de la seva detenció»: «Li desitjo el pitjor sense cap complex».

En un segon tuit, Marchante també ha denunciat els suposats impagaments de José Luis Moreno, mostrant el seu recolzament a Yolanda Ramos, qui va reclamar públicament al productor les 25.000 pessetes que no va cobrar per una participació a ‘Noche de Fiesta’ quan no era coneguda: «Tota la nostra professió s’alegra que hagin detingut aquest mafiós canalla que ens devia diners»

Notícies relacionades

Aquests tuis de Karmele Marchante es van produir tan sols unes hores després que es fes pública la detenció de José Luis Moreno en una operació policial a Madrid portada a terme a fi de desmantellar un suposat grup criminal presumptament liderat pel productor i empresari i en el qual hi hauria més de cinquanta d’implicats.

Tal com ha avançat TVE, el televisiu productor ha sigut investigat per un entramat empresarial internacional que, al costat dels seus socis, desviaria els beneficis que aconseguia, venint la majoria d’aquests de les seves produccions audiovisuals. Els delictes pels quals ha sigut acusat són organització criminal, estafa, blanqueig i alçament de béns.