Xarxes socials

Fani, Christofer, Marta Peñate i Marina enxampats rumb a Santo Domingo per, ¿gravar ‘La última tentación’?

Els exparticipants de ‘La isla de las tentaciones’ van ser captats a la zona de facturació de l’aeroport de Madrid-Barajas

Fani, Christofer, Marta Peñate i Marina enxampats rumb a Santo Domingo per, ¿gravar ‘La última tentación’?

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts

La primera edició de ‘La última tentación’ podria comptar amb alguns dels exparticipants més coneguts de ‘La isla de las tentaciones’. Usuaris de Twitter han filtrat diverses imatges en les quals es pot veure Fani Carbajo, Christofer, Andrea,Marta Peñate i Marina a punt d’agafar un vol destinació a la República Dominicana, casualment localització en la qual es grava el ‘reality’ de Mediaset.

Per ser més exactes, els exparticipants de ‘La isla de las tentaciones’ haN sigut fotografiatS mentre que feien cua al taulell de facturació exclusiu per als viatgers d’un vol que s’adreçava a SantO Domingo, tal com es pot observar en les diferents instantànies publicades a les xarxes socials.

Com és lògic, ni la cadena ni la mateixa productora han volgut confirmar o desmentir si ells seran els protagonistes de ‘La última tentación’, però, en vista d’aquestes instantànies, poc dubte hi ha que estan emprenent el viatge cap al país caribeny per participar en la primera seqüela del format de Cuarzo TV (’Viva la vida’, ‘Madrid Directo’).

Notícies relacionades

El mes de maig passat, Mediaset va anunciar que preparava ‘La última tentación’, l’‘spin-off’ del ‘reality’ també presentat per Sandra Barneda que reunirà alguns dels protagonistes de les seves tres primeres edicions i les seves respectives parelles.

En l’espai, els participants, molt coneguts per la legió de seguidors de ‘La Isla de las Tentaciones’, mostraran en quin punt es troben les seves relacions actuals i posaran a prova la fortalesa i la solidesa del seu amor sotmetent-se a una dinàmica que comptarà amb aspectes nous. ¿Va ser encertada la decisió que van prendre en les fogueres finals? ¿Estan convençuts que la seva parella actual és la definitiva? ¿O tornaran a caure en la temptació?