Així queda la seva emissió

Telecinco mareja l’audiència amb un altre ball de dies de les gales de ‘Supervivientes’

La cadena torna a descol·locar els seus espectadors i el mateix Jordi González, que va fer broma amb el canvi

Telecinco mareja l’audiència amb un altre ball de dies de les gales de ‘Supervivientes’
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

No està sent fàcil per als espectadors de Telecinco seguir les gales d’aquesta edició de ‘Supervivientes’. Amb l’Eurocopa pel mig i la batalla contra les apostes d’Antena 3, la cadena ha tornat a canviar els dies d’emissió del ‘reality’, que s’ha tornat tot un trencaclosques.

Tal com va anunciar ahir a la nit Jordi González, «a partir de la setmana que ve comencem a moure els seus dies perquè aquesta és una edició moguda». «La cosa queda així: dimecres ‘Tierra de Nadie’ amb la unificació definitiva i la visita de la germana d’Olga. Això serà a Telecinco. Dijous la gala d’expulsió i nominacions comença a Cuatro i segueix a Telecinco. Aquest programa passa a dilluns, que comença a Cuatro a les 21.40 i després a Telecinco. Jo ja no sé com explicar més tot això».

«Som fantàstics movent els programes. No sé si és més difícil seguir la programació de Supervivientes o les proves de Lara», va fer broma el conductor sobre aquest enèsim canvi.

Notícies relacionades

Cal recordar que, a més d’haver portat als dimecres la històrica gala dels dijous per competir contra ‘Mask singer’, el ‘Conexión Honduras’ que presenta el mateix Jordi va passar als dilluns, per al cap d’unes setmanes tornar a diumenge. Ara aquesta gala torna a dilluns, mentre que ‘Tierra de nadie’ desapareix per primera vegada de dimarts i passa a dimecres per continuar torpedinant el talent que presenta Arturo Valls a Antena 3.

Tots aquests canvis es deuen principalment a l’Eurocopa, tot i que també que dimarts Cuatro estrena ‘Todo es verdad’, l’‘spin off’ de ‘Todo es mentira’ que presentaran Risto Mejide i Marta Flich en el ‘prime time’ de Cuatro.