A ‘Conexión Honduras’

Omar surt expulsat definitivament de ‘Supervivientes’, que va reunificar els desterrats

El nòvio d’Anabel Pantoja va abandonar definitivament el concurs, mentre que Lola i Lara continuen

Omar surt expulsat definitivament de ‘Supervivientes’, que va reunificar els desterrats
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Omar es va convertir ahir a la nit en el novè expulsat definitiu de ‘Supervivientes’. Durant la gala de ‘Conexión Honduras’ presentada per Jordi González els espectadors van poder votar entre el nòvio d’Anabel Pantoja,, els tres concursants desterrats, sent el primer el que va sortir eliminat.

«Escolta’m el que et dic. Tranquil·la. Ja saps que tindràs tot el meu suport fora. Et recolzaré al màxim perquè saps que ets la meva finalista. Les gairebé dues setmanes que he estat amb tu han sigut brutals. Has de continuar lluitant tot i que et posis en aquest corralet», li va dir el jove a Lola, que va tornar a plorar després d’acomiadar la setmana passada la seva amiga Palito, amb la qual va conviure a prop dos mesos.

Notícies relacionades

D’altra banda, el concurs va portar a terme la seva esperada reunificació de concursants. Això sí, ho va fer per parts i de moment només Melyssa i Alejandro s’han retrobat amb les desterrades. La primera va ser elegida al guanyar una prova de recompensa. Gràcies al seu gran equilibri, Melyssa va aconseguir el primer passi per anar a Cayo Paloma.

Per la seva banda, Alejandro Albalá va ser el vencedor d’un altre mític joc del programa, en el qual els concursants havien de reptar per la sorra i moure al seu torn una pilota amb el cap pel recorregut. Al guanyar la carrera, aconseguia el segon passi.