Llista completa

‘Monstruos a la obra’, amb José Mota i Santiago Segura, entre les estrenes destacades de Disney+ al juny

La nova sèrie dels protagonistes de ‘Monstruos S.A.’ veurà la llum el pròxim divendres 7 de juliol

‘Monstruos a la obra’, amb José Mota i Santiago Segura, entre les estrenes destacades de Disney+ al juny

DISNEY+

3
Es llegeix en minuts

Disney+ també estrena aquest mes de juliol una bateria d’importants novetats al seu catàleg. Un dels més destacats és l’estrena de ‘Monstruos a la obra’, la nova sèrie que tornarà a comptar amb José Mota i Santiago Segura com Mike i Sulley, i que arribarà a la plataforma de pagament el pròxim dimecres 7 de juliol.

‘Monstruos a la obra’ té lloc el dia després que la planta d’energia Monstruos, S.A. comencés a aconseguir rialles de nens per proporcionar energia a la ciutat de Monstruópolis, després que Mike i Sulley van descobrir que el riure genera deu vegades més energia que els crits. Narra la història de Tylor Tuskmon, un jove i ansiós monstre que es va graduar com el millor de la seva promoció a Monstres University i que sempre va somiar convertir-se en un Espantador, fins que aconsegueix una feina a ‘Monstres, S.A.’ i descobreix que el que mola és el riure. Després que reassignin temporalment Tylor al Monsters, Inc. Facilities Team (MIFT), ha de treballar amb un grup de mecànics marginats mentre planeja la manera de convertir-se en un Bromista.

‘Viuda negra’ –estrena amb accés premium– 9 de juliol

Una altra de les estrenes destacades de Disney+ aquest mes de juliol és ‘Viuda Negra’. En aquest thriller d’espies atapeït d’acció, Natasha Romanoff, àlies Viuda Negra, s’enfronta als capítols més foscos de la seva història quan sorgeix una perillosa conspiració relacionada amb el seu passat. Perseguida per una força que no s’aturarà davant res per acabar amb ella, Natasha ha de lidiar amb la seva història com a espia i amb l’estela de relacions destruïdes que va deixar enrere molt abans de convertir-se en Venjadora. Scarlett Johansson reprèn el paper de Natasha/Viuda Negra, Florence Pugh interpreta Yelena, David Harbour encarna Alexei/El Guardián Rojo i Rachel Weisz és Melina. Viuda Negra està dirigida per Cate Shortland i produïda per Kevin Feige. Es tracta de la primera pel·lícula de la Quarta Fase de l’Univers Cinematogràfic Marvel.

‘Jungle Cruise –estrena amb accés premium– 30 de juliol

Notícies relacionades

‘Jungle Cruise està inspirada en la famosa atracció del parc temàtic Disneyland, és una aventura emocionant i molt divertida que discorre per l’Amazones, protagonitzada per l’imprevisible capità Frank Wolff i la intrèpida investigadora Dra. Lily Houghton. Lily viatja des de Londres a la selva amazònica i contracta els qüestionables serveis de Frank perquè la guiï riu avall en La Quila, la seva desgavellada però encantadora embarcació. La missió de Lily és trobar un antic arbre amb poders curatius sense precedents que podria canviar el futur de la medicina.

En aquesta recerca èpica, l’estranya parella s’haurà d’enfrontar a tota mena de perills i forces sobrenaturals que s’amaguen en l’enganyosa bellesa de l’exuberant selva tropical. Però a mesura que es van coneixent els secrets de l’arbre perdut, Lily i Frank afrontaran tota mena de dificultats. Veurem com el seu destí i també el de la humanitat penja d’un fil.

Altres estrenes

  • 2 de juliol: ‘Glass’

  • 7 de juliol: ‘Hip-Hop Uncovered’, ‘Empire’

  • 8 de juliol: ‘Absolutamente fabulosas’

  • 9 de juliol: ‘El planeta de los simios’

  • 14 de juliol: ‘La carrera al fin del mundo’, ‘Mi padre, el asesino del zodiaco’, ‘El cuerpo del delito’

  • 16 de juliol: ‘El origen del planeta de los simios’

  • 21 de juliol: ‘Socios y sabuesos’, ‘Spidey y su superequipo’, ‘Cómo se crea una atracción’, ‘El valle del éxito’,

  • 23 de juliol: ‘Jugando con tiburones’, ‘Los secretos del tiburón toro’, ‘Tiburón contra surfista’, ‘El tiburón contra el atún’, ‘Tiburón contra ballena’, ‘Tiburón y volcanes’, ‘El amanecer del planeta de los simios’

  • 28 de juliol: ‘Chip i Chop. Vida en el parque’, ‘Cambiando las tornas con Robin Roberts’, ‘Últim aviso’, ‘La vida en piezas’

  • 30 de juliol: ‘Summer of soul’, ‘La guerra del planeta de los simios’