Han conviscut juntes vuit setmanes

Lola plora a raig fet per la inesperada expulsió de Palito Dominguín: Omar segueix a ‘Supervivientes’

Palito va ser l’expulsada definitiva de Playa Destierro, on va deixar una Lola abatuda per la seva marxa

Lola plora a raig fet per la inesperada expulsió de Palito Dominguín: Omar segueix a ‘Supervivientes’
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Després de gairebé vuit setmanes convivint al costat de Lola a Playa Destierro, Palito Dominguín es va convertir ahir a la nit en la nova expulsada de ‘Supervivientes 2021’. En una votació entre les dues i Omar, que ahir rebia la visita de la seva nòvia Anabel Pantoja, l’audiència donava la sorpresa i expulsava la neboda de Miguel Bosé, cosa que va deixar Lola completament abatuda. Cal recordar que Palito i Lola havien aconseguit eliminar tots i cadascun dels companys que s’han enfrontat a elles en les votacions.

«No, no, no, no», va començar a repetir una Lola en xoc davant la decisió del públic. «Ets una puta guanyadora, ets una crac», intentava consolar-la Palito, també emocionada. «¡No, Palito! Havíem d’anar-nos-en juntes», exclamava amb angoixa Lola.

Mentre Lola es desfeia en llàgrimes i abraçava la seva fidel companya, Carlos Sobera els dedicava unes paraules: «Sou amigues amb majúscules». «Som germanes, Carlos», li corregia ella. «Una germandat que va sorgir d’una manera espontània, natural, fa dos mesos (que es diu aviat dos mesos) que ha transcendit fins a fer-vos sentir germanes», va afegir el presentador.

Notícies relacionades

«Heu enfrontat juntes 55 dies amb les seves 55 nits. Heu superat la gana, la soledat, heu sobreviscut juntes, heu pescat més de 200 peixos. Heu recordat juntes els vostres éssers estimats, els qui hi són, els qui ja se n’han anat. Heu vist el capvespre durant nou llargues setmanes. Heu commocionat el país, heu de saber-ho. Són molts els que pensen que sou concursants bàrbares, descomunals, incomparables al llarg de la història de ‘Supervivientes», va apuntar.

 «No sabré què fer sense tu, no m’ho puc creure», va dir Lola, a la qual cosa la seva amiga va replicar: «Sí que ho saps perquè vas estar una setmana soleta i ho vas aconseguir». «Vaja dos es queden aquí, Carlos. M’agradaria que anéssim els tres fins al final, però haver perdut davant aquests dos cracs que són tot cor... No podria demanar més. Aquest és el meu premi, no arribar fins al final», va expressar la jove.