Vídeo

Jesús Cintora porta de nou al directe el seu conflicte amb TVE: «Ens ordenen»

El presentador va haver de donar pas a un especial dels Serveis Informatius de TVE

Jesús Cintora porta de nou al directe el seu conflicte amb TVE: «Ens ordenen»
1
Es llegeix en minuts

Jesús Cintora torna a llançar un dard a TVE a poques setmanes del seu comiat de la televisió pública. El presentador de ‘Las cosas claras’ va aprofitar la compareixença de Pedro Sánchez per llançar un missatge directe a la corporació que, després del nomenament del seu nou president, José Manuel Pérez Tornero, ha confirmat la cancel·lació de l’espai.

Aquest dimarts 22 de juny, el president del Govern compareixia cap a les 14.30 hores per anunciar els indults als presos del procés català. Per això, Cintora va haver de passar el testimoni als serveis informatius de TVE: «Ens ordenen connectar amb informatius».

Una fórmula que va cridar sorprenentment l’atenció dels espectadors i que no va tardar a generar un gran nombre de comentaris en xarxes socials. De fet, la frase escollida pel periodista ha despertat tota mena d’opinions.

Notícies relacionades

Sens dubte, l’emissió de ‘Las cosas claras’ ha suscitat la polèmica des d’abans de l’estrena, sobretot entre els treballadors de la corporació. Moltes veus com Rosa María Mateo, presidenta de l’ens fins al març, han sigut molt crítiques amb el programa, que acabarà a mitjans del pròxim mes de juliol.

La principal crítica ve de l’externalització de la producció. Molts dels professionals de Radiotelevisió Espanyola mostren el seu total rebuig de l’externalització dels programes informatius, com el que presenta Cintora.

Temes:

TVE