A ‘Más vale tarde’

Mamen Mendizábal es vacuna en directe a La Sexta: «Ho faig per tota la gent que no ha arribat a aquest moment»

La presentadora, que aquest mes de juny deixa el seu lloc al programa, va ser sorpresa per l’equip

Mamen Mendizábal es vacuna en directe a La Sexta: «Ho faig per tota la gent que no ha arribat a aquest moment»

laSexta

1
Es llegeix en minuts

Mamen Mendizábal és una altra de les televisives que ja estan vacunades contra el coronavirus. La presentadora, que aquest mes de juny deixa el seu lloc al capdavant de ‘Más vale tarde’, es va absentar a la meitat de l’espai per anar a rebre la vacuna. Un equip del programa la va sorprendre portant-la fins al seu centre.

«No dono crèdit al que m’heu fet. Jo portava les claus del meu cotxe preparades, i em trobo un cotxe de la tele, un company càmera, un altre de so... i em posen al cotxe», va dir la periodista, que va deixar el programa en mans de Luis Sanabria.

Notícies relacionades

«No diré que gairebé segrestada, perquè són bona gent, però ¿no em deixareu en pau ni el dia que em vacunen que ho hem d’explicar en directe?», va fer broma de camí a l’estadi de l’Atlètic de Madrid.

La presentadora va reconèixer estar «una mica nerviosa» abans de rebre la vacuna. No obstant, va tenir clar el motiu de rebre-la: «Jo em vacuno per tota aquesta gent que no ha arribat a aquest moment. Em vacuno per tots ells». «Això ni fa mal, ni es nota, ni res. Ja estic vacunada», va dir després de rebre la dosi de Pfizer.