Tots dos visiten ‘El Hormiguero’

David Bisbal explica el que va pensar de Luis Fonsi quan el va conèixer estant a l’Acadèmia d’‘OT’

Els dos artistes van acudir al programa per presentar ‘Dos veces’, el seu segon treball junts

David Bisbal explica el que va pensar de Luis Fonsi quan el va conèixer estant a l’Acadèmia d’‘OT’
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

David Bisbal i Luis Fonsi van acudir ahir a ‘El Hormiguero’ per presentar ‘Dos veces’, un nou tema conjunt que veurà la llum el pròxim 25 de juny. Els dos artistes es van mostrar entusiasmats amb aquest treball: «Estem contents perquè la cançó la vam escriure junts en plena pandèmia, per Zoom, i vam barrejar el seu estil amb el meu i aquest és el resultat», va explicar Fonsi.

Per la seva banda, Bisbal va explicar que es diu ‘Dos veces’ perquè «és la segona vegada que col·laborem junts». Va ser llavors quan Pablo Motos va aprofitar per parlar de la seva amistat: «Vosaltres sou amics de veritat, no d’una cançó: ¿Des de quan?», va voler saber el presentador.

Notícies relacionades

El d’Almeria es va llançar a recordar que va ser fa 20 anys, quan Fonsi va acudir de visita a l’Acadèmia d‘Operación Triunfo’ on ell va començar la seva carrera: «Va venir a donar-nos un munt de consells. El vaig veure guapíssim, sense barbeta», va comentar sobre la impressió que va tenir del porto-riqueny.

«Presentant el meu segon disc, ‘Buleria’, a Puerto Rico, recordo que li vaig llogar el seu bar. Va venir amb el seu cotxe a saludar-me i a ensenyar-me el seu nou single, ‘Quien te dijo eso’. Ho recordaré tota la vida», va comentar Bisbal, mentre el seu company afegia: «Vam anar-nos-en de viatge junts a les Bahames, on li vaig comentar allò del tema i que volia gravar-lo amb tres artistes. Un d’ells va ser ell, li vaig demanar consell i va ser el nostre primer Grammy. ¡Em va portar sort el noi!».

Temes:

El hormiguero