Rialles a la xarxa

‘Supervivientes’ fa llegir a Olga la famosa frase de Rocío Carrasco sobre ella: «No té cony»

La concursant també va llegir paraules que els seus companys li havien dedicat durant el seu pas pel concurs

‘Supervivientes’ fa llegir a Olga la famosa frase de Rocío Carrasco sobre ella: «No té cony»
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Tot i que els concursants de ‘Supervivientes’ no poden rebre en principi informació de l’exterior, ahir el ‘reality’ s’ho va enginyar per portar una declaració de Rocío Carrasco a l’illa, on participa Olga Moreno. La dona d’Antonio David va participar en un joc on va haver de llegir en veu alta una de les més famoses frases que la filla de la Jurado va pronunciar a ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

Amb un joc titulat «Es diu de mi», cada concursant havia d’endevinar les dues frases que els seus companys havien dit d’ells per darrere. Lara Sajén va llegir «prefereixo tenir-la d’amiga que d’enemiga», unes paraules que Olga havia dit d’ella a la seva esquena. L’argentina es va quedar una mica tocada al no saber qui podria haver dit una cosa així, mentre Moreno reaccionava amb sorpresa com si la cosa no anés amb ella.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Moreno va llegir: «El dia que no faci trampes faran festes als Cayos Cochinos», «No juga un joc seu, ve alliçonada»... i la frase més recordada pels espectadors: «No té cony, no en té». Olga, una mica confusa i davant la rialles dels seus companys, va reconèixer que no sabia «de què va la història».

«No crec que ningú l’hagi dit», va afirmar la concursant, mentre a Twitter començava a fer-se Trending Topic la frase de Rocío Carrasco en boca d’Olga.