Així és l’anunci

Pablo Díaz, sense respiració: la impactant promo de ‘Pasapalabra’ amb el concursant a una lletra del pot

El mític concursant s’enfrontarà «ben aviat» a aquest ‘rosco’ que ja ha avançant la cadena

Pablo Díaz, sense respiració: la impactant promo de ‘Pasapalabra’ amb el concursant a una lletra del pot
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

’Pasapalabra’ viurà un dels seus moments més emocionants des que va tornar a Antena 3 l’any passat, o almenys això és el que es pot intuir per la promo que ha llançat la cadena i en la qual Pablo Díaz es troba a una lletra d’acabar el ‘rosco’ i emportar-se l’anhelat pot.

Al vídeo, el concursant es queda pràcticament sense respiració amb el que pot arribar a passar al respondre la paraula que s’oculta a la lletra «X». La cadena no ha avançat més i tan sols especifica que aquest gran moment arribarà «ben aviat», per la qual cosa tampoc es mullen en la data.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Pablo es queda a una lletra de completar el ‘rosco’, tot i que en anteriors ocasions la cadena ha preferit no crear falses expectatives, una cosa que fàcilment pot arribar a passar. Això sí, en aquest pot, al concursant li quedarien ni més ni menys que 53 segons per respondre correctament.

El concursant acumula més de 250 programes consecutius concursant, havent d’enfrontar-se en algunes ocasions a altres contrincants per guanyar-se la cadira blava. El pot acumulat al programa ara mateix ronda la impactant quantitat de 1.770.000 euros.

Temes:

Pasapalabra