Es va quedar a gust

Adriana parla de la venjança que va fer al seu ex a ‘First Dates’: «Li vaig ficar una patata pel tub d’escapament»

La noia va confessar en el ‘dating’ de Cuatro què va fer després d’assabentar-se que l’havia enganyat

Adriana parla de la venjança que va fer al seu ex a ‘First Dates’: «Li vaig ficar una patata pel tub d’escapament»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ també rep persones que no tenen objeccions per revelar alguns detalls peculiars de les seves vides. Aquest és el cas d’Adriana, una maquilladora de 28 anys, que li va confessar a Mayan com es va venjar de la seva exparella després que li fes passar malament durant la seva relació: «Vaig estar mirant a internet com fotre-li el motor del cotxe a algú. Vaig veure que una deia que calia ficar una patata pel tub d’escapament. Vaig veure el seu cotxe, l’hi vaig fer i vaig dir que fos el que Déu volgués...».

«El meu ex m’havia enganyat i, com que s’havia portat malament amb mi i va ser un cabró, vaig decidir venjar-me i quedar-me a gust», va explicar l’Adriana davant de les càmeres del ‘dating’ de Cuatro. «Encara bo que no tinc cotxe», va dir Mayan mentre reia després d’escoltar el relat d’aquest episodi.

Notícies relacionades

La veritat és que l’Adriana ja va mostrar com era res més arribar al restaurant, ja que va afirmar que «com no t’avinguis amb mi tens un problema, perquè si em fas alguna cosa, em venjaré», reconeixent a més que potser tingui mala sort en l’amor: «Crec que m’han llançat un mal d’ull perquè no és normal la sort que tinc amb els tios, de sobte, tot és molt difícil».

Malgrat que ella va tenir una mica de desconfiança al llarg de la cita, finalment, els comensals es van posar d’acord en ‘La decisió final’. Tots dos van mostrar el seu interès per tenir una segona cita per conèixer-se millor fora del restaurant de ‘First Dates’. «El vull seguir coneixent i a veure què passa», va afirmar l’Adriana.