No s’acoquina

Ana Rosa respon als crits de «manipuladora» en un directe des de Barcelona

El magazín de Telecinco es trobava cobrint la manifestació a la Rambla davant un acte de Pedro Sánchez

Ana Rosa respon als crits de «manipuladora» en un directe des de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

‘El programa de Ana Rosa’ ha arrencat aquesta setmana des de Barcelona, després que un grup de manifestants independentistes s’hagi amuntegat al Liceu per protestar davant la visita del president del Govern, Pedro Sánchez.

El reporter Miquel Valls ha informat en una connexió en directe del que allà s’estava produint: «L’ambient està molt caldejat. Centenars i centenars d’independentistes estan concentrats a la Rambla». Mentre el periodista intentava fer la seva feina com podia, un grup de persones han intentat boicotejar el seu directe al crit de «premsa espanyola, manipuladora».

Notícies relacionades

Mentre Valls continuava informant, un individu s’ha col·locat davant de la càmera i ha començat a cridar, en aquesta ocasió contra Ana Rosa directament: «Ana Rosa, manipuladora!». Tot i que el reporter ha intentat no fer-ne cas, la presentadora s’ha quedat en silenci i ha aixecat un polze.

La conductora ha preferit escoltar el manifestant i quan aquest ha cessat, li ha respost: «Però si li estem posant les pancartes. ¿Aquest senyor de què es queixa? Jo ho entenc, tenen dret a la llibertat d’expressió», ha expressat.