Aliats

Ibai Llanos i Gerard Piqué emetran la Copa Amèrica a Twitch

L’‘streamer’ i el futbolista s’han aliat per oferir amb imatge conjuntament alguns d’aquests partits

Ibai Llanos i Gerard Piqué emetran la Copa Amèrica a Twitch
1
Es llegeix en minuts

Ibai Llanos i Gerard Piqué han forjat una gran amistat fruit de les seves entrevistes al canal de Twitch de l’‘streamer’. La bona sintonia entre tots dos ha fet un pas endavant i, per això, han decidit aliar-se per poder emetre la Copa Amèrica a Twitch amb imatge i de manera totalment gratuïta, en el que ja s’ha convertit en un acord històric entre el futbolista i l’‘influencer’.

Notícies relacionades

Aquest divendres Llanos va confirmar que s’ha aliat amb el jugador del FC Barcelona per emetre la competició al seu canal, amb més de sis milions de subscriptors. Això permetrà que la competició es pugui seguir més allà de TV3 i TVG, les dues televisions autonòmiques que ofereixen en aquests moments alguns dels partits. Piqué va voler pronunciar-se sobre aquesta notícia a les xarxes socials: «Fent història», va expressar.

L’‘streamer’ va anunciar la notícia en un vídeo: «A aquesta empresa li interessava que jo donés la Copa Amèrica en col·laboració amb ells i jo he dit: ‘home, doncs està de puta mare’. És cert que Gerard Piqué és del Barça i jo... doncs el Barça no és el meu equip favorit. De fet, Piqué, si estàs veient aquest vídeo, t’agraeixo el gest, però voldré que perdis sempre», ha explicat després de convertir-se en ambaixador d’Amazon Prime Video, propietària de Twitch.