Criticat missatge

Dures crítiques contra Ana Rosa per les seves paraules sobre la víctima d’un crim masclista

La presentadora va parlar de l’últim assassinat per violència de gènere

Dures crítiques contra Ana Rosa per les seves paraules sobre la víctima d’un crim masclista
1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana s’ha sabut que Wafaa Sebbah, la jove desapareguda des del novembre del 2019, va ser assassinada per la seva parella, que havia tingut diverses denúncies per violència de gènere. Aquesta notícia ha sigut tractada en molts espai televisius i Ana Rosa Quintana també va voler comentar el succés amb unes criticades paraules amb referència a la víctima del crim masclista.

Notícies relacionades

Després de conèixer-se els detalls del cas i d’explicar que l’homicida havia reconegut el crim, la presentadora va relacionar l’assassinat de la jove amb el seu passat com a possible justificació: «Al final era una noia amb moltes relacions i això sempre és problemàtic», va declarar despertant les crítiques dels espectadors.

A les xarxes socials, van ser molts els usuaris que no van tardar a carregar contra la periodista de Telecinco per culpabilitzar la víctima. Altres, per la seva banda, insinuaven que podia tractar-se d’unes declaracions de caràcter masclista, per acusar la dona, o racista, per l’origen de la jove assassinada.