Xarxes socials

El nou nu de Paco León a la platja: «Aquest any toca preparar i rodar a Madrid»

L’actor i director revoluciona de nou les xarxes socials amb una foto en la qual s’ha acomiadat de les seves vacances

El nou nu de Paco León a la platja: «Aquest any toca preparar i rodar a Madrid»

MOVISTAR + / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Paco León torna a pujar la temperatura en ple compte enrere per a l’arribada de l’estiu. L’actor i director de ‘Kiki, el amor se hace’ o ‘Arde Madrid’ ha pujat un nou nu al seu compte oficial d’Instagram com a comiat de les seves vacances abans d’endinsar-se en un nou projecte professional durant aquests mesos.

«Ja és aquí l’estiu i el mar més lluny que mai. Aquest any toca preparar i rodar a Madrid fins a final de setembre. Ho trobaré a faltar. #recuerdosdeholbox #cuerpitosdeverano #noestoydesnudollevountangamuyfinito», va assegurar Lleó en aquesta publicació que acumula més de 183.000 ‘m’agrada’ de més d’1,8 milions de seguidors.

No és la primera vegada que Paco León sorprèn els seus ‘followers’ penjant un posat amb poca roba o gens. De fet, el protagonista d’‘Aída’ ha tornat a complir una tradició que realitza cada estiu des del 2013, any en el qual va publicar el seu primer i revolucionari nu integral a Twitter per celebrar el seu milió de seguidors.

Notícies relacionades

A banda d’aquest nou rodatge, a Paco León li esperen uns mesos en què veuran la llum alguns dels seus projectes cinematogràfics com, per exemple, ‘Mamá o papá’. L’actor interpreta al costat de Miren Ibarburen Victor i Flora, un matrimoni que en el moment en què prenen la decisió de separar-se els sorgeix l’oportunitat laboral de les seves vides, i començaran una desenraonada competició per no aconseguir la custòdia dels seus tres fills.

Ester Expósito (‘Élite’), Miquel Fernández (‘El nudo’), Eva Ugarte (‘Mira lo que has hecho’), Berto Romero (‘El pregón’), Pedro Casablanc (‘Toy Boy’), Mari Paz Sayago (‘Allí Abajo’) i Mamen García (’Señoras del (h)AMPA) completen l’elenc d’actors de la nova comèdia dirigida per Dani de la Orden (‘El mejor verano de mi vida’, ‘Hasta que la boda nos separe’).

Temes:

Paco León