Ho explica al plató

La teoria de Jorge Javier sobre l’estratègia d’Olga a ‘SV 2021’: «Aprofita les ficades de pota dels altres»

El presentador considera que la concursant està utilitzant una tàctica per «treure’s enemics del mig»

La teoria de Jorge Javier sobre l’estratègia d’Olga a ‘SV 2021’: «Aprofita les ficades de pota dels altres»
1
Es llegeix en minuts

Telecinco va emetre ahir a la nit la desena gala de ‘Supervivientes 2021’, que es va saldar amb la nominació dels quatre nois i amb la proclamació d’Olga Moreno com a líder. Precisament el nom de la dona d’Antonio David Flores va tornar a ser molt present durant l’emissió del programa, donant peu al fet que Jorge Javier Vázquez compartís una teoria sobre la concursant amb els espectadors. 

«¿Puc comentar el que us he dit en la reunió?», li va preguntar el presentador a la directora del programa per no ficar la pota. «Això no és desequilibrar», va voler recalcar abans de trencar una llança a favor dels supervivents que porten a terme estratègies per arribar com més lluny millor en el concurs: «Si vas a un ‘reality’, guanyaràs. Crec que tots han de portar la seva estratègia, no només és lícit sinó obligatori»

Notícies relacionades

Dit això, Jorge Javier va destapar la tàctica que, segons el seu parer, està seguint Olga per mantenir-se a Hondures: «Crec que, amb molt bon encert, està aprofitant alguna ficada de pota dels altres per recalcar-la i, llavors, anar traient-se del mig diversos enemics». 

Sense anar més lluny, el conductor del ‘reality show’ va fer referència al conflicte d’Olga i més companys amb Omar Sánchez, acusat de «traïció» per treure a la llum una infracció de les normes. «Crec que Omar va ficar mltíssim la pota, però després estava totalment enfonsat. Quan veus algú enfonsat no pots trepitjar-lo més», va apuntar Jorge Javier, aclarint després que «no només ho ha fet Olga».