Entrega especial

Telecinco llança aquest dijous l’entrevista de Bertín Osborne a Díaz Ayuso a ‘Mi casa es la tuya’

El programa d’entrevistes ocuparà el buit que deixa lliure ‘Supervivientes’ dijous a la nit

Telecinco llança aquest dijous l’entrevista de Bertín Osborne a Díaz Ayuso a ‘Mi casa es la tuya’
1
Es llegeix en minuts

Telecinco ja ha decidit l’oferta que emetrà durant la nit d’aquest dijous, 10 de juny, després d’anunciar que la gala de ‘Supervivientes’ s’enfrontarà a ‘Mask Singer’ en el ‘prime time’ de dimecres. El buit que deixa lliure el ‘reality show’ de Jorge Javier Vázquez estarà ocupat per la tornada de ‘Mi casa es la tuya’, amb una entrega especial en la qual Bertín Osborne entrevistarà Isabel Díaz Ayuso

El programa produït per Proamagna s’enfrontarà contra ‘La cocinera de Castamar’, que malgrat la dura competència que ha tingut setmana rere setmana, ha aconseguit mantenir-se per sobre del 10% a Antena 3. La 1 emetrà un nou episodi de ‘Leonardo’, que dijous passat va sorprendre a l’heretar les dades de ‘Cuéntame cómo pasó’ amb una mitjana del 10,1% i més d’1,5 milions d’espectadors. 

L’estrena de ‘Mi casa es la tuya’ s’emmarca dins de l’estratègia que ha seguit Telecinco durant els últims dies, jugant a la badada amb els seus espectadors i deixant en l’aire quines serien les seves apostes per a la setmana.

Notícies relacionades

Finalment, durant el matí d’aquest dilluns va confirmar que la gala setmanal de ‘Supervivientes’ es veurà dimecres, de manera que el ‘reality show’ encadenarà tres dies consecutius a la graella (dilluns, dimarts i dimecres) amb l’objectiu final de torpedinar ‘Mask Singer’ en la seva nova ubicació

Fa uns dies, Mediaset va llançar una promo de l’entrevista de Bertín a Ayuso. «La meva vida en aquests dos anys és tremenda», reconeix la presidenta madrilenya en l’avanç del programa, on també respondrà a si en un futur es veu com a presidenta del Govern.