Rocío Carrasco parlarà de la seva família

Rosa Benito, alarmada per la nova temporada de ‘Rocío’: «Em pregunto si deu ser un maltractament a la família»

En l’emissió de l’entrevista amb la protagonista de la docusèrie es va anunciar l’arribada a la tardor de noves entregues

Rosa Benito, alarmada per la nova temporada de ‘Rocío’: «Em pregunto si deu ser un maltractament a la família»
1
Es llegeix en minuts

La docusèrie de Rocío Carrasco s’ha convertit en un dels continguts televisius més exitosos de la temporada ,i per aprofitar-ho, Telecinco va anunciar durant l’entrevista amb la protagonista aquest dimecres que estrenarà ‘En el nombre de Rocío’. En aquesta segona temporada s’abordaran temes familiars, cosa que ha preocupat a Rosa Benito. La col·laboradora ha volgut parlar a ‘Ya es mediodía’ del que pensa sobre la confirmació dels nous episodis després de veure un avançament en el qual s’esmenten paraules com «avarícia», «secrets», «venjança» i «enveja»: «M’ha faltat la paraula amor perquè ha sigut una persona molt estimada», ha comentat.

La guanyadora de ‘Supervivientes 2011’ ha desitjat que en aquesta segona tanda de programes la filla de Rocío Jurado no només parli de situacions dolentes entre membres de la família: «Ha tingut moltíssim amor i jo espero que en aquest recorregut que farà també expliqui coses boniques, perquè també les ha viscut».

Davant el temor del que pugui passar a nivell mediàtic amb els familiars de Rocío Carrasco una vegada s’estreni la docusèrie, l’extertuliana de ‘Sálvame’ s’ha mostrat alarmada: «Ella ha agafat el micròfon de la televisió perquè la recolzin pel maltractament». «Jo em pregunto si això deu ser un maltractament mediàtic per a nosaltres, per a la família. Tot això és un maltractament mediàtic cap als Mohedano, a veure què passarà», ha sentenciat amb incertesa.

Notícies relacionades

Rosa Benito ha volgut fer una reflexió: «No entenc com hi ha gent que s’alegra que en facin una nova sèrie. A mi m’agraden les coses boniques, m’agrada la pau, l’odi no condueix a res, l’odi porta a l’odi i al dolor... A mi m’agrada veure-la somriure, odi contra odi, no. A mi m’agrada la pau i la felicitat...».

Finalment, sobre Rocío Jurado, la col·laboradora ha volgut denunciar que en l’avançament d’‘En el nombre de Rocío’ s’utilitzin unes paraules de l’artista de forma confusa: «No està bé que utilitzin la seva mare en aquest moment, perquè ara mateix està fent una crida a la premsa perquè deixin de parlar malament de la seva filla... La seva mare no ho fa per la seva família, la seva mare va tenir la seva família fins a l’últim minut que se’n va anar...», ha comentat.