Ben aviat

Primer avançament de l’entrevista de Bertín a Ayuso: «¿Et veus com a presidenta del govern?»

La cadena ha volgut avançar uns instants de les declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid

Primer avançament de l’entrevista de Bertín a Ayuso: «¿Et veus com a presidenta del govern?»
1
Es llegeix en minuts

Ben aviat ‘Mi casa no es la tuya’ tornarà a Telecinco. Tal com es va saber recentment, el programa d’entrevistes presentat per Bertín Osborne entrevistarà Isabel Díaz Ayuso. A causa de l’expectació que genera la seva presència en el format, ja s’ha mostrat un petit avançament sobre el que es veurà en aquesta entrega.

Per escalfar motors s’ha iniciat la promoció de l’emissió amb un petit vídeo. S’hi poden sentir les primeres declaracions de la presidenta madrilenya: «La meva vida aquests dos anys és tremenda». Al clip també es pot sentir una pregunta que li fa Bertín, de les més esperades: «¿Et veus com a presidenta del govern?», deixant amb la intriga els espectadors.

Notícies relacionades

Aquesta entrega suposa la tornada de l’espai després d’un temps apartat de la graella de Mediaset. L’elecció de la líder del Partit Popular a la Comunitat de Madrid ha despertat la intriga de molts, ja que en els últims anys i, especialment, durant la campanya electoral de les eleccions a la regió, s’ha convertit en un rostre mediàtic a nivell nacional.

https://twitter.com/micasaeslatuya/status/1400770395574259715?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1400770395574259715%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fvertele.eldiario.es%2Fnoticias%2Fentrevista-bertin-osborne-ayuso-mi-casa-es-la-tuya-videos_1_8004672.html