Vídeo

Mercedes Milá i la ministra Irene Montero, entre les dones que van mostrar el seu recolzament a Rocío a Telecinco

Adriana Lastra, Lara Dibildos o Melani Olivares també van gravar un missatge per a la filla de Rocío Jurado

Mercedes Milá i la ministra Irene Montero, entre les dones que van mostrar el seu recolzament a Rocío a Telecinco
1
Es llegeix en minuts

‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ va arribar aquest dimecres al seu final amb una entrevista a plató a la seva protagonista. Rocío Carrasco va xerrar amb Carlota Corredera i els col·laboradors del programa sobre el dur testimoni que ha compartit setmana rere setmana en el seu documental, que a la tardor comptarà amb una segona part. Però, a més, la filla de Rocío Jurado va rebre alguna sorpresa al llarg de la nit. 

Una va ser l’emotiu vídeo en el qual dones del món de la cultura, la política i la televisió van enviar el seu recolzament a Rocío Carrasco. Adriana Lastra, portaveu del PSOE al Congrés, va reconèixer sentir-se «commoguda» amb la seva història: «Ens ha indignat la injustícia que has patit». «És molt important el que has fet, la teva història és la història de milers de dones», va recordar la socialista. 

Notícies relacionades

La presentadora Carme Chaparro o les actrius Itziar Castro, Melani Olivares i Lara Dibildos van ser altres dels rostres coneguts que van voler traslladar-li unes paraules a Rocío. També la ministra d’Igualtat, Irene Montero, que va agrair «la valentia i enteresa» de Carrasco: «Espero que siguis conscient del que has ajudat a l’explicar la teva història a altres milers de dones que han pogut sentir-se identificades». «Soc conscient que no sempre t’has sentit acompanyada per les institucions, el nostre repte és continuar millorant aquestes eines», va remarcar. 

Una altra de les aparicions més destacades va ser la de Mercedes Milá, que, d’aquesta manera, va reaparèixer a la cadena en la qual va presentar ‘Gran Hermano’ des del 2000 fins al 2015. «¡Quants anys sense veure’t, valenta Rocío! Però et sento tan a prop amb aquest extraordinari documental... Podria tenir la sensació que t’estic parlant directament als ulls», va assegurar la presentadora, que acaba d’estrenar la tercera temporada de ‘Scott i Milá’ a Movistar+.