Xerrarà amb Motos

Felipe González visitarà ‘El hormiguero’ per primera vegada la setmana vinent

L’expresident del Govern acudirà al programa de Pablo Motos el 26 de maig

Felipe González visitarà ‘El hormiguero’ per primera vegada la setmana vinent
1
Es llegeix en minuts

‘El hormiguero’ va arrencar ahir a la nit la setmana amb la visita de José Ramón de la Morena. Però a més, abans de xerrar amb el periodista esportiu, Pablo Motos va fer un important anunci. El 26 de maig rebrà al seu plató Felipe González, que acudirà per primera vegada a l’espai d’entreteniment d’Antena 3. 

A l’inici del programa d’aquest dilluns, el mateix presentador va avançar que dimecres de la setmana que ve entrevistarà l’expresident del Govern. «Em fa molta il·lusió», va reconèixer Motos, ja que l’expolític no sol deixar-se veure pels estudis de televisió. 

Notícies relacionades

González, que va governar entre 1982 i 1996, es converteix d’aquesta forma en el segon expresident que visita Motos i les formigues, Trancas i Barrancas. El desembre del 2019 ho va fer Mariano Rajoy, que va parlar de la moció de censura que va acabar amb el seu mandat el juny del 2018. 

Tot i que està apartat de la política, Felipe González ha donat la seva opinió i ha analitzat en diverses ocasions la situació en la qual es troba el país. De fet, actualment compta amb el seu propi ‘podcast’ a la plataforma Podimo, titulat ‘Sintonías infrecuentes’. El 7 de maig, va avisar que el PSOE ha de fer «una reflexió interna» després dels resultats del 4-M a la Comunitat de Madrid. 

Temes:

El hormiguero