Contundent

Willy Bárcenas esclata contra el PP a ‘Planeta Calleja’: «No puc tenir més fàstic a aquest partit»

El cantant va assegurar que el seu pare va canviar d’opinió amb la justícia després que membres del seu propi partit «malparlessin» d’ell

Willy Bárcenas esclata contra el PP a ‘Planeta Calleja’: «No puc tenir més fàstic a aquest partit»
2
Es llegeix en minuts

Les aventures que van viure a Islàndia no van ser els únics continguts del viatge a Islàndia de Jesús Calleja i Willy Bárcenas. Sense esquivar cap pregunta, el vocalista de Taburete no va tenir cap problema a parlar del seu pare, Luis Bárcenas, i sobre les seves causes judicials obertes en els últims anys: «Jo he sigut el primer a dir al meu pare que hi anessim amb tot. Que no mentís. Quan veu que els membres del seu propi partit són els primers a malparlar d’ell, és quan canvia d’estratègia».

«M’agradaria que hi hagués alguna responsabilitat penal per a algun. És un partit polític que... ¿què et dic?, quan diuen ‘Taburete, pepero’, dic si no li puc tenir més fàstic a aquest partit», va assegurar Willy, opinant també sobre la nova cúpula del Partit Popular: «La nova cúpula del PP és un pa sense sal».

Barcénas també li va explicar a Jesús Calleja que el PP va contactar amb l’extresorer per fer-li una advertència: «Amb el meu pare es va posar en contacte un advocat que representava el PP, de part de Rajoy i de part del ministre Fernández Díaz i li van dir: ‘Si parles, la teva dona entrarà a la presó, a tu et portarem al Puerto de Santa María i et farem la vida impossible’. Els primers divuit mesos amb el PP en el Govern al meu pare li van intentar enfonsar la vida».

D’altra banda, l’artista també es va pronunciar sobre els coneguts ‘papers de Bárcenas’, afirmant que va creure que eren mentida quan se’n va assabentar: «Et juro per Déu que jo no sabia ni sospitava res. Quan vaig veure la firma i la lletra sabia perfectament que eren seus (del seu pare), que els ha fet ell».

Notícies relacionades

A més, Willy Bárcenas va afirmar que ell no és la persona a qui li ha de demanar explicacions al seu pare, sinó la seva mare: «A mi em va reconèixer les coses, que s’havia portat un finançament il·legal en el partit, que s’han cobrat sobresous i que tenia uns diners a Suïssa sense declarar a la Hisenda espanyola. Ella li va arribar a preguntar al meu pare: ‘Luis, ¿de veritat teníem tants diners?’ La meva mare no tenia ni puta idea de res, es va quedar igual que jo».