Vídeo

Així ha sigut l’actuació de Blas Cantó amb ‘Voy a quedarme’ a la final d’Eurovisió 2021

L’artista espanyol va portar a terme un número emocionant sobre l’escenari del Rotterdam Ahoy, brillant amb la seva impecable execució vocal

Així ha sigut l’actuació de Blas Cantó amb ‘Voy a quedarme’ a la final d’Eurovisió 2021

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Blas Cantó ho dona tot representant Espanya a la final del Festival d’Eurovisió 2021. El cantant va brillar amb llum pròpia amb la seva actuació de ‘Voy a quedarme’, i va aconseguir emocionar molts espectadors amb la interpretació del tema dedicat a la seva àvia, que recentment va morir per Covid.

Notícies relacionades

En els tres minuts de la cançó, Cantó va fer una de les seves millors actuacions des que va arribar a la seu del festival, i es va animar amb la presència dels 3.500 espectadors que assistien a la final al Rotterdam Ahor. De fet, el cantant va tenir una execució vocal d’excel·lent al llarg de tota aquesta actuació íntima i sòbria caracteritzada per la gran lluna de 6 metres d’altura, que fa eclosió i canvia de color en el moment més àlgid de la cançó.

Durant els 3 minuts que dura la cançó, segons va revelar Marvin Dietmann, director creatiu de l’actuació d’Espanya en aquesta edició del Festival d’Eurovisió, s’utilitzen 36 plans de llargues transicions amb 24 càmeres, entre aquestes un cap calent, una ‘cablecam’ i dos ‘steady’, entre d’altres.