A ‘Supervivientes’

Olga Moreno s’esfondra al parlar de Rocío Flores: «Jo soc Déu per a ella»

La concursant continua parlant de la seva relació amb la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores

Olga Moreno s’esfondra al parlar de Rocío Flores: «Jo soc Déu per a ella»
1
Es llegeix en minuts

Tot i que la seva família li va recomanar que no tragués temes personals durant la seva estada a Hondures, Olga Moreno continua parlant llargament sobre la seva relació amb Rocío Flores. A la gala d’ahir a la nit de ‘Supervivientes’, la concursant va poder escoltar algunes de les declaracions que ha fet durant l’última setmana a l’illa i no va poder evitar ensorrar-se. 

«Tinc moltes ganes de fer-li una abraçada al meu marit. ¿Però saps amb qui parlaria jo més que amb ell? Amb Rocío», comentava davant els seus companys de concurs. Olga va insistir també que la seva connexió amb la filla de la seva parella és «molt forta», i té clar que és «la que pitjor ho està passant» des que se’n va anar d’Espanya. 

«Ella ha sigut la nostra còmplice durant 21 anys, ajudant el seu germà. L’única veritat que s’ha dit és que li hem donat aquesta responsabilitat, perquè l’hi havíem de donar», va reconèixer abans de posar-se a plorar. D’altra banda, també entre llàgrimes, va confessar que sent penediment: «Li he dit moltes vegades que l’estimo, però crec que l’hauria d’haver posat més cap amunt. L’he renyat molt per tonteries, he estat molt a sobre d’ella perquè sigui una dona». 

Notícies relacionades

«No li he demostrat tot el que l’he necessitat o com s’ha portat de bé. Ella no es posa gelosa, al contrari. Sap que davant de tot estimo el seu germà. Per això, per a ella jo soc Déu», va assegurar la supervivent, que a l’escoltar des de la Palapa aquestes converses amb els altres concursants, va tornar a esfondrar-se. 

«Si poguessis, ¿què t’agradaria dir-li?», li va preguntar Jorge Javier Vázquez a Olga, que en primer lloc li va demanar perdó a la seva família: «Se me n’ha anat una mica la boca». «Li diria que em perdoni per aquestes abraçades que no li vaig fer. L’estimo i espero que estiguin bé. Ha patit molt des de petita i no s’ho mereix», va respondre amb la veu entretallada.