Després de l’interès de la primera temporada

L’11-M centrarà les noves entregues d’‘El desafío’, la docusèrie espanyola de Prime Video

La plataforma d’entreteniment preveu estrenar els seus quatre episodis al llarg de l’any 2022

L’11-M centrarà les noves entregues d’‘El desafío’, la docusèrie espanyola de Prime Video
1
Es llegeix en minuts

Prime Video renova la seva confiança en ‘El Desafío’ després de l’interès que va despertar la primera temporada. La plataforma d’entreteniment ha anunciat aquest dimecres una segona entrega de la sèrie documental, que se centrarà en els esdeveniments al voltant de l’atemptat terrorista que va tenir lloc a Madrid l’11 de març del 2004 i que va provocar 191 víctimes mortals.

Amb data d’estrena prevista l’any 2022, el focus es posarà en els esdeveniments mai vistos que van envoltar el terrible atac terrorista en el qual els serveis d’emergència i milers d’herois anònims van col·laborar per ajudar les víctimes de l’atemptat, i van convertir Madrid en un exemple de solidaritat, valentia i unió ciutadana.

Notícies relacionades

La sèrie documental, composta per quatre capítol de 60 minuts i dirigida per Carlos Agulló, comptarà amb els testimonis de supervivents, a més d’entrevistes amb periodistes de renom, jutges, alts càrrecs de la Policia, líders polítics i testimonis, que oferiran la seva visió personal de l’esdevingut durant l’atac a una de les ciutats més freqüentades d’Europa.

Aquesta nova producció arriba després de la bona acollida que va tenir ‘El desafio: ETA’. Al llarg dels seus 8 episodis, la sèrie documental va recórrer la història de la banda terrorista i la lluita del Govern espanyol i la Guàrdia Civil contra l’organització i compta amb testimonis sobre el conflicte que va marcar la societat espanyola durant més de mig segle, amb entrevistes a quatre expresidents del Govern (Felipe González, José María Aznar, José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy)