Declaració sorprenent

La Sofia, a la cita a ‘First dates’: «M’agraden les dones, però per a una estona»

Tots dos han demostrat que tenen molta química, tal com ha pogut veure’s al final

La Sofia, a la cita a ‘First dates’: «M’agraden les dones, però per a una estona»
1
Es llegeix en minuts

Si alguna cosa tenen en comú molts comensals de ‘First dates’ són les declaracions impactants que fan durant les cites. El cas més recent el trobem en la Sofia, una noia que es descriu com a molt «moderna» i que s’ha presentat davant el Youssef, un noi àrab que, tot i que creient, «no és practicant i té la ment oberta».

Notícies relacionades

La seva cita s’ha iniciat amb bon peu: ha estat palpable la química i la bona sintonia que hi havia entre ells. No obstant, hi ha hagut una frase de la Sofia que ha sorprès molt el Youssef. Mentre parlaven de relacions sentimentals, ella ha reconegut que li «agraden les dones, però per a una estona», unes declaracions que han impactat el Youssef, que hi ha volgut indagar una mica més i li ha preguntant si accediria a fer un trio, ja fos amb dues dones o amb dos homes, una cosa a què ella accediria. Sent conscient d’això, ell ha assegurat que també hi estaria disposat: «em corre foc per les venes», ha assegurat.

I aquest foc ha quedat demostrat al final de la cita, quan tots dos s’han quedat a soles en una sala de l’amor. Allà, han fet un brindis que ha acabat amb un petit petó, però que ha donat peu a uns intensos petons posteriors que han deixat molt clar que entre ells fluïa la relació. Com era d’esperar, tots dos han decidit tenir una segona cita amb l’altre a la decisió final.

Temes:

First dates